SunLodge glamping
De vele voordelen van glamping
15 februari 2018
powerkiten
Powerkiten met een bedrijfsuitje
8 mei 2018
Show all

Vakantie in eigen land

amsterdam jordaan

Wanneer men een vakantie boekt, wordt vaak de vakantie in eigen land al snel van tafel geveegd. De keuze valt een groot deel van de tijd op tripjes naar steden in Europa of zelf een vliegreis naar buiten Europa. Argumenten als “Ik wil wat cultuur opdoen” of “Het weer in het buitenland is beter”. Wat betreft de temperatuur is Nederland inderdaad wisselvallig, maar qua cultuur heeft Nederland van alles te bieden. Hier vindt u een overzicht van activiteiten in Amsterdam en omgeving.

Op de camping in Amsterdam

Wanneer u aan een vakantie of tripje naar Amsterdam denkt, denkt u waarschijnlijk niet snel aan kamperen. Meer populair zijn de hotels, appartementen of vele hostels die de stad kent. Toch is kamperen zeker wel een optie. Amsterdam kent een aantal campings aan de rand van de stad, zoals ‘Camping Zeeburg’ in Oost en ‘Camping Vliegenbos’ in Noord. Hier kunt u een stacaravan huren, of zelf kamperen met uw tentje en luchtbed!

Als u niet uit de buurt van Amsterdam komt is het altijd leuk om de gebruikelijke toeristische dingen te bekijken en te doen. U kunt kiezen voor een rondvaart over de grachten met een rondvaartboot, een wandeling over de Albert Cuyp markt of de Dappermarkt, een bezoekje aan het Paleis op de Dam of de Jordaan, of een kijkje nemen in het red light district of een drankje drinken op één van de bekendere pleinen. U kunt hierbij denken aan Rembrandtplein, Leidseplein of Muntplein. Amsterdam heeft ook een groot aantal interessante museums zoals het Rijksmuseum, het Moco Museum, Body Worlds, het Anne Frank huis, Madame Tussauds en de Heineken Experience. Al met al is er genoeg te doen in de stad! Wanneer u uitgekeken bent op alle cultuur is shoppen in de 9 straatjes, de Haarlemmerstraat of de Kalverstraat ook mogelijk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *