amsterdam jordaan
Vakantie in eigen land
28 maart 2018
Op vakantie in Flevoland? Lees deze tips
22 oktober 2018
Show all

Powerkiten met een bedrijfsuitje

powerkiten

Een bedrijfsuitje Scheveningen organiseren is een van de beste manieren om meer samenhang te creëren tussen werknemers en werkgever. Het geeft elk lid van een onderneming de kans om elkaar te leren kennen buiten de normale werkomgeving, en zo dus de persoonlijke banden én de productiviteit te verbeteren.

Er bestaan veel verschillende manieren om een personeelsuitje in Scheveningen te organiseren, en er zijn heel wat activiteiten die die band kunnen versterken. Een mogelijkheid is bijvoorbeeld powerkiten. Powerkiten Scheveningen is dan misschien wel niet de meest voor de hand liggende groepsactiviteit, het is er wel een die de zin voor avontuur én het gevoel van samenhorigheid tussen werknemers kan versterken!

Waarom powerkiten kiezen als bedrijfsuitje?

Een bedrijfsuitje kan gaan van het houden van een kleine receptie tot avontuurlijke activiteiten zoals, inderdaad, powerkiten in Scheveningen. Powerkiten houdt in dat er met behulp van een vlieger een mountainboard, buggy of persoon voortgetrokken wordt. Er kan een onderscheid gemaakt worden tussen foilkiten en leading edge inflatable kiting. Beide soorten bieden echter voordelen als ze als bedrijfsuitje worden gedaan:

1. Werknemers leren elkaar vertrouwen

Een vertrouwensband opbouwen tussen werknemers is erg belangrijk om zowel de atmosfeer als de productiviteit in een bedrijf te verbeteren. Door activiteiten te doen als powerkiten leert iedereen te vertrouwen op elkaar én zichzelf. Dit wordt hoe dan ook doorgetrokken naar de werkvloer, waardoor dus ook de productiviteit en werksfeer drastisch verbeteren!

2. Een ander decor is van groot belang

Daarbij is powerkiten ook gewoon erg leuk als bedrijfsuitje omdat iedereen elkaar op een andere manier leert kennen. Vaak zien werknemers slechts één kant van collega’s als ze die enkel op de werkvloer zien. Door een activiteit te doen buiten de werkuren en de werkvloer leert men elkaar opnieuw kennen. Op die manier kan het gebeuren dat er vriendschapsbanden ontstaan die er voorheen niet waren, omdat men elkaar vanuit een andere invalshoek leert kennen. En dat komt zowel de werkatmosfeer als het succes van het bedrijf alleen maar ten goede.

3. Powerkiten is avontuurlijk

Ten slotte geven activiteiten als powerkiten werknemers en werkgevers de kans om hun gevoel voor avontuur te ontwikkelen. Vaak kan het op de werkvloer nogal eens saai worden, omdat iedereen vast zit in het stramien van vaste uren en vaste taken. Door te powerkiten wordt het voor iedereen meteen heel wat interessanter, waardoor men er zowel mentaal als fysiek weer klaar voor is om productief te kunnen zijn tijdens het werk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *