Eilandhoppen in Griekenland voor een optimale vakantiebeleving

De mooiste Canarische Eilanden die je moet bezoeken
4 juli 2019
Waarom Denemarken een fantastische vakantiebestemming is
31 augustus 2020
Show all

Eilandhoppen in Griekenland voor een optimale vakantiebeleving

eilandhoppen santorini

Hou je van zon, zee en strand, dan is Griekenland een perfecte vakantiebestemming voor jou. Het land kent meerdere leuke eilanden waar je een heerlijke vakantie kunt beleven. Het ene eiland is nog mooier dan het andere, dus grote kans dat jij hier de vakantie van je dromen kunt hebben. Het aanbod in Griekenland is echter erg groot. Tientallen eilanden staan te wachten om jou een heerlijk verblijf te bieden. Om Griekenland om zijn best te ervaren, is eilandhoppen erg aan te raden. Met eilandhoppen in Griekenland bezoek je meerdere eilanden in één reis en zie je erg veel van het land. Zo beleef je drie kleine vakanties in één. Wij stippelen een mooie route voor je uit.

Santorini

Je begint je vakantie op het prachtige eiland Santorini. Dit eiland staat bekend om haar prachtige dorpjes bovenop mooie rotsen en kliffen. De hotels en accommodaties aan de rand van deze dorpjes zijn geweldig. Prachtig uitzicht op de zee met bijbehorende zonsondergang die je niet snel zult vergeten. Het eiland verken je met een huurauto, scooter of quad en natuurlijk mag een bezoekje aan het schilderachtig mooie dorp Oia niet ontbreken.

Naxos

Na een paar dagen pak je de boot naar het nabijgelegen Naxos. Na een boottocht met een duur van ongeveer een uur kom je aan in de haven van Naxos. Dit eiland wordt ook wel het groene eiland genoemd omdat hier een aantal prachtige parken en groene gebieden te zijn. Heerlijk voor liefhebbers van rust en mooie wandelingen. ‘S avonds pak je een lekker drankje in het gezellige Naxos-stad, om de volgende dag even lekker bij te komen op een comfortabel strandbed.

Mykonos

Om de vakantie goed af te sluiten ga je als laatste bestemming door naar Mykonos. Dit eiland biedt alles wat jij zoekt in een vakantie. Prachtige stranden, leuke steden om te bezoeken en indrukwekkende routes om met je huurauto het eiland te gaan verkennen. Een verblijf op dit populaire eiland zul je niet snel vergeten, net als de rest van jouw reis door Griekenland.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *