Een vakantie Australië voor iedereen

ubud bali
5 redenen om de bestemming Ubud op Bali te bezoeken
18 oktober 2017
Vakanties in Dubai
4 december 2017
Show all

Een vakantie Australië voor iedereen

vakantie australie

Altijd al eens het land willen bezoeken waar de legendarische Crocodile Dundee films zich afspeelde? Of wil je gewoon naar de andere kant van de wereld? Dan is het tijd om een vakantie Australië te boeken. Het op vijf na grootste land ter wereld is gelegen ten noordwesten van Nieuw-Zeeland. Australië heeft ongeveer 23 miljoen inwoners en de hoofdstad is niet Sydney of Melbourne zoals vele mensen denken, maar Canberra. Dit ligt in het zuidoosten van het land. Wil je graag een reis boeken naar Australië? Klik dan hier!

De reis naar Australië

In “the land Down Under” is meer dan genoeg te beleven. Het is dan ook raadzaam om de tijd hiervoor uit te trekken. Je moet hier zeker wel 3 weken voor reserveren, omdat je ook al een lange tijd kwijt bent met vliegen. Minimaal 18 uur! Maar dan heb je ook wat.

Waarom een vakantie Australië?

Een vakantie Australië is perfect voor iedere vakantieganger. Kom je voor de cultuur? Dan mag Melbourne zeker niet ontbreken tijdens jouw vakantie Australië. Je kun bijvoorbeeld St. Paul’s Cathedral of de Staatsbibliotheek van Victoria bezoeken. Of ga naar Sydney en bezoek het Opera House en beklim de Sydney Harbour Bridge. De tocht van de Sydney Harbour Bridge duurt 3,5 uur en je moet in goede conditie zijn om dit te doen. Maar als je het doet heb je een prachtig uitzicht over heel Sydney.  Hou je meer van het strand? Dan is het in Australië prima uit te houden aangezien de meeste grote steden bij het strand liggen. Of voor de voetbalfanaten zijn de stadions van onder andere Melbourne Victory of Sydney FC het bezoeken waard.

Waar moet je rekening mee houden tijdens een vakantie Australië?

Ten eerste is er het tijdverschil. Dit scheelt 9 uur met de Nederlandse tijd. Ook niet geheel onbelangrijk is het links rijden op de weg net als in het Verenigd Koninkrijk. Ben je helemaal om en wil je een vakantie Australië boeken? Klik dan hier

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *