5 redenen om de bestemming Ubud op Bali te bezoeken

vakantie australie
Een vakantie Australië voor iedereen
1 november 2017
Show all

5 redenen om de bestemming Ubud op Bali te bezoeken

ubud bali

We horen het steeds vaker dat mensen op vakantie gaan naar het tropische eiland Bali in Indonesië. Dit is de populairste vakantiebestemming voor Westerlingen in Azië. Een vakantie naar Thailand staat ook hoog in het lijstje bij de meesten. Maar waarom is een vakantie naar Bali zo bijzonder en waar moet je absoluut geweest zijn? Een van de plekken is Ubud. Hieronder lees je 5 argumenten waarom je Ubud op Bali niet mag missen.

Dit is waarom je Ubud moet zien

Ubud is centraal op het eiland gelegen. De meest toeristische bestemmingen op Bali zijn Kuta en Seminyak. Echter merk je dat het in deze plaatsen puur om het toerisme draait. Je komt er veel uitgaansgelegenheden, restaurants en andere toeristische activiteiten tegen. Hoewel Ubud ook erg toeristisch is, zie je er duidelijk het traditionele Bali. Je ziet veel mensen in de traditionele kleding lopen, er zijn veel tempels te vinden en er zijn leuke musea.

Een andere reden om naar Ubud te gaan zijn de schitterende accommodaties in de rijstvelden. Wanneer je het internet afspeurt naar villa’s dan kom je er ongetwijfeld veel tegen midden in de rijstvelden. Veel van deze villa’s zijn te vinden rondom Ubud. Ze liggen iets buiten het centrum, maar mooier kun je niet verblijven!

Verder staat Indonesië bekend om het lekkere eten. In Ubud is dat niet anders. Sterker nog, je komt hier zoveel restaurants tegen dat er altijd wel iets heerlijks is te vinden. Daar komt nog bij dat al het eten zeer goed betaalbaar is of zelfs goedkoop voor Nederlandse termen.

Daarnaast kom je er allerlei verschillende sporten tegen en andere zaken die je als westerling nodig kunt hebben. Doordat er zoveel westerse toeristen komen hoef je er tegenwoordig niks meer te missen wat we in Nederland wel hebben. Van sporten tot kledingwinkels.

Tot slot is het mogelijk om een langere tijd in Ubud te blijven indien je online kunt werken. Er zijn diverse coworking spaces te vinden waar veel mensen online werken. Natuurlijk kun je ook vanaf je villa, hotel of appartement werken met een goede internetverbinding.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *